Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyakörvek, hámok, pórázok képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Nyakörvek, hámok, pórázok - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Nyakörvek, hámok, pórázok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Állati Fincsi - nyakörvek

Állati Fincsi - nyakörvek

Kullancs és Bolhairtó nyakörvektől egészen a kutya kozmetikumokon át akár egyéb rágcsálók részére görény, pézsma, és egyéb egzotikus állat részére minden nyakörv fajta megtalálható a webáruházban. A nyakörveken túl különböző jutalom falatok és egyéb tartáshoz szükséges kellékek is megtalálhatók.

Faono hámok

Faono hámok

Termékeink valódi marhabőrből készülnek import karabinerek és fémkosarak, valamint hazai gyártású heggesztett félkarikák, fémkosarak,fémkellékek és segédanyagok, bélések felhasználásával. Teljes egészében magyar manufaktúra a kutyafelszerelések gyártását 1987-ben kezdte el családi vállalkozásként. Az évek során nagyobb műhellyel korszerűbb gépekkel és több munkatárssal dolgoznak.

Grube webáruház - Kutyafelszerelések

Grube webáruház - Kutyafelszerelések

A Grube webáruházban kutyafelszerelések széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban szerepelnek nyakörvek, pórázak, láthatósági eszközök - figyelemfelhívó mellények, szalagok -, kutyasípok illetve egyéb kiegészítő eszközök. Továbbá termékpalettánkban rendelkezésre állnak az olyan különleges, általában vadászkutyáknál alkalmazott eszközök is mint a nyomkövetők, kutyakeresők. Ezek az eszközök nagy mértékben megkönnyítik az állat megtalálását. Látogasson el hozzánk és válogasson kínálatunkból.

kiltix kullancs nyakörv

kiltix kullancs nyakörv

A Kiltix bolha és kullancsirtó nyakörv két hatóanyaga már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít az állat testének egész felületén. Eltérően a hagyományos kullancsirtó nyakörvek mechanizmusától, a Kiltix nyakörv folyamatosan és egyenletesen szabadítja fel a nyakörvből a hatóanyagokat, és hamar a kutya testének legtávolabbi pontjára is eljut, a kutya mozgása közben. Egyetlen nyakörvvel tavasztól őszig megóvhatja kedvencét ezektől a veszélyes vérszívóktól! A Kiltix bolha és kullancsirtó nyakörv hatóanyagai különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a külső élősködők ellen. Hazánkban sajnos már egész évben számítani lehet kullancsok megjelenésére. Ezért javasoljuk, hogy ne csak tavasszal gondoljon a védekezésre, hanem ősszel is tegyen fel kutyájára egy Kiltix bolha és kullancsirtó nyakörvet. Védje kedvencét a Magyarországon leggyakrabban előforduló külső élősködők- a kullancsok és a bolhák ellen. A Kiltix nyakörv megóvja kutyáját a babéziát és Lyme-kórt terjesztő kullancsoktól.

Kutyakellék.hu

Kutyakellék.hu

Red Dingo nyakörvek kutyáknak, pórázok kutyáknak, hámok kutyáknak. Red Dingo fekhelyek, ágyak. Száraz és nedves tápok. Felszerelés kutyáknak, kellékek kutyáknak, játékok kutyáknak. Kutyafelszerelés, kutyakellék, kutyajáték. Josera, Belcando, Brit, Brit Care, Trainer. Farm Food jutalomfalatok, Julius K-, AZP, Araton, Ruffwear, Különleges pórázok. száraztáp, konzerv, reddingo, red-dingo, etető-itató tálak, kutyanyakörv, kutyapóráz, kutyahám, félfojtónyakörv, Minőségi kellékek a leghűségesebb barátoknak,

PetSafe - elektromos nyakörvek

PetSafe - elektromos nyakörvek

Ugatásgátló, Kutyaajtó, Macskaajtó, Cicaajtó, Kiképzőnyakörv, Kutyakerítés, Tréning nyakörv, Elektromos nyakörv, Kutya nyomkövető minden ami ahhoz szükséges ami megkönnyíti a gazdi és az ő kedvence életét. A kutyaajtók akár beszereléssel együtt is megvásárolhatók. Az elektromos nyakörvek pedig szinte minden igényt kielégítenek

Rogz

Rogz

Oldalunkon megtalálható a ROGZ termékek teljes választéka, leírásokkal, képekkel. Valamint hasznos információkkal a ROGZ termékekről és azok használatáról. Beszámolók a ROGZ-zal kapcsolatos eseményekről és számos érdekes olvasnivaló. Újdonságok, akciós ajánlatok, nyereményjátékok! ROGZ a legmenőbb kutyás macskás cuccok!

Tervezd meg nyakörvedet

Tervezd meg nyakörvedet

Ez az oldal azért jött létre, mert elég unalmasak már az üzletben kapható nyakörvek és pórázok. Itt lehetőség nyílik minden kreatív gazdinak hogy elkészítse kutyájának az egyéniségéhez, jelleméhez leginkább passzoló NYAKÖRVET, PÓRÁZT. Különböző vastagságokból és típusokból van lehetőség választani, hogy a fajtatulajdonságokat figyelembe véve mindenki megtalálja a kis vagy NAGY kedvencéhez valót. Nyakörvtípusok: bebújós, műanyag csatos, félfojtós (martingale), fojtós Póráz típusok: sima alapszínű, kézfogónál szalag díszítés, szalaggal végig díszített Az oldal amellett, hogy jó szórakozást nyújt, mellette alkot a kutyagazdi

Vagusdogs nyakörv, póráz, hám

Vagusdogs nyakörv, póráz, hám

textil nyakörv, póráz, súlyhúzó- sétáltató- és sport hám a gyártótól akár egyedi méret és elképzelés is megvalósítható. Névre szóló egyedi hímzés is megoldható. A hámok és nyakörvek minden kutya típusra készülnek, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Dogwatch ebőrző rejtett kerítés rendszerek forgalmazása és telepítése

Hirdetés
Vejtasa - bőr nyakörvek

Vejtasa - bőr nyakörvek

Bőrgyártó üzemünkben 90 százalékban bikák bőrével dolgozunk, amelynek szakítószilárdsága, vastagsága és tömörsége jelentősen meghaladja a tehenek lazább szerkezetű bőréét. A nyersbőr beérkezése után áztatóhordóba kerül, ahol kimossuk belőle a tartósításhoz használt sót és a nyúzáskor rajtamaradt szennyeződéseket. A bőr itt addig ázik, amíg vissza nem nyeri eredeti állagát. Ezután kémiai módszerekkel lemaratjuk róla a szőrt, majd az úgynevezett húsológépbe kerül, ahol újabb tisztítási folyamaton esik át: eltávolítjuk róla a felesleges zsírt, húst és faggyút. Így kapjuk meg az úgynevezett 'pőrét', azaz meszezett bőrt.

Tuti menü