Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyakörvek, hámok, pórázok képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Nyakörvek, hámok, pórázok - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Nyakörvek, hámok, pórázok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Állati Fincsi - nyakörvek

Állati Fincsi - nyakörvek

Kullancs és Bolhairtó nyakörvektől egészen a kutya kozmetikumokon át akár egyéb rágcsálók részére görény, pézsma, és egyéb egzotikus állat részére minden nyakörv fajta megtalálható a webáruházban. A nyakörveken túl különböző jutalom falatok és egyéb tartáshoz szükséges kellékek is megtalálhatók.

Faono hámok

Faono hámok

Termékeink valódi marhabőrből készülnek import karabinerek és fémkosarak, valamint hazai gyártású heggesztett félkarikák, fémkosarak,fémkellékek és segédanyagok, bélések felhasználásával. Teljes egészében magyar manufaktúra a kutyafelszerelések gyártását 1987-ben kezdte el családi vállalkozásként. Az évek során nagyobb műhellyel korszerűbb gépekkel és több munkatárssal dolgoznak.

Flexi póráz

Flexi póráz

A német gyártó több mint 90 éves tapasztalattal gyártja egyre profibb pórázait, melyek minden kutyatulajdonos igényeit kielégítik. Legyen szó egy egyszerű sétáról a parkban vagy akár a komolyabb túrázásról ez a próáz az amiben nem fogunk csalódni. Egyszerűen a legjobb.

Grube webáruház - Kutyafelszerelések

Grube webáruház - Kutyafelszerelések

A Grube webáruházban kutyafelszerelések széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban szerepelnek nyakörvek, pórázak, láthatósági eszközök - figyelemfelhívó mellények, szalagok -, kutyasípok illetve egyéb kiegészítő eszközök. Továbbá termékpalettánkban rendelkezésre állnak az olyan különleges, általában vadászkutyáknál alkalmazott eszközök is mint a nyomkövetők, kutyakeresők. Ezek az eszközök nagy mértékben megkönnyítik az állat megtalálását. Látogasson el hozzánk és válogasson kínálatunkból.

Kutya ápolási felszerelések

Kutya ápolási felszerelések

A SelBruHa kft. tevékenysége az állategészségügyi és ápolási szerek, eszközök forgalmazásán kívül a kiterjed a kutatás-fejlesztés területére is. Foglalkozunk állatgyógyászati termékek, gyógyhatású készítmények nemzetközi követelményeknek megfelelő törzskönyvezésével, kész vagy készülő dokumentációk véleményezésével és szaktanácsadással, valamint ápolószerek, samponok fejlesztésével és engedélyeztetésével.

Hirdetés
PetSafe - elektromos nyakörvek

PetSafe - elektromos nyakörvek

Ugatásgátló, Kutyaajtó, Macskaajtó, Cicaajtó, Kiképzőnyakörv, Kutyakerítés, Tréning nyakörv, Elektromos nyakörv, Kutya nyomkövető minden ami ahhoz szükséges ami megkönnyíti a gazdi és az ő kedvence életét. A kutyaajtók akár beszereléssel együtt is megvásárolhatók. Az elektromos nyakörvek pedig szinte minden igényt kielégítenek

Rogz

Rogz

Oldalunkon megtalálható a ROGZ termékek teljes választéka, leírásokkal, képekkel. Valamint hasznos információkkal a ROGZ termékekről és azok használatáról. Beszámolók a ROGZ-zal kapcsolatos eseményekről és számos érdekes olvasnivaló. Újdonságok, akciós ajánlatok, nyereményjátékok! ROGZ a legmenőbb kutyás macskás cuccok!

Tervezd meg nyakörvedet

Tervezd meg nyakörvedet

Ez az oldal azért jött létre, mert elég unalmasak már az üzletben kapható nyakörvek és pórázok. Itt lehetőség nyílik minden kreatív gazdinak hogy elkészítse kutyájának az egyéniségéhez, jelleméhez leginkább passzoló NYAKÖRVET, PÓRÁZT. Különböző vastagságokból és típusokból van lehetőség választani, hogy a fajtatulajdonságokat figyelembe véve mindenki megtalálja a kis vagy NAGY kedvencéhez valót. Nyakörvtípusok: bebújós, műanyag csatos, félfojtós (martingale), fojtós Póráz típusok: sima alapszínű, kézfogónál szalag díszítés, szalaggal végig díszített Az oldal amellett, hogy jó szórakozást nyújt, mellette alkot a kutyagazdi

Vagusdogs nyakörv, póráz, hám

Vagusdogs nyakörv, póráz, hám

textil nyakörv, póráz, súlyhúzó- sétáltató- és sport hám a gyártótól akár egyedi méret és elképzelés is megvalósítható. Névre szóló egyedi hímzés is megoldható. A hámok és nyakörvek minden kutya típusra készülnek, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Dogwatch ebőrző rejtett kerítés rendszerek forgalmazása és telepítése

Hirdetés
Vejtasa - bőr nyakörvek

Vejtasa - bőr nyakörvek

Bőrgyártó üzemünkben 90 százalékban bikák bőrével dolgozunk, amelynek szakítószilárdsága, vastagsága és tömörsége jelentősen meghaladja a tehenek lazább szerkezetű bőréét. A nyersbőr beérkezése után áztatóhordóba kerül, ahol kimossuk belőle a tartósításhoz használt sót és a nyúzáskor rajtamaradt szennyeződéseket. A bőr itt addig ázik, amíg vissza nem nyeri eredeti állagát. Ezután kémiai módszerekkel lemaratjuk róla a szőrt, majd az úgynevezett húsológépbe kerül, ahol újabb tisztítási folyamaton esik át: eltávolítjuk róla a felesleges zsírt, húst és faggyút. Így kapjuk meg az úgynevezett 'pőrét', azaz meszezett bőrt.

Tuti menü