Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagykereskedések képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Nagykereskedések - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Nagykereskedések
Keresés
Találatok száma - 4 db
DogLove Shop

DogLove Shop

DOG LOVE - egy élethosszig tartó szeretet Ez a gondolat járt a fejünkben amikor elhatároztuk, megnyitjuk prémium minőségű kutyaruhákat és kutyafelszereléseket forgalmazó webáruházunkat. Az ember vágya, hogy minél többet megadjon kedvencének, akit saját családja részének tekint. Szerető gazdiként azonban sorozatosan falakba ütköztünk, problémát jelentett számunkra, hogy szerettünk volna olyan jó minőségű kutyaruhákat és kutyafelszereléseket, amelyek nemcsak praktikusak, de szépek is, harmonizálnak saját stílusunkkal, beleilleszkednek otthonunk színvilágába, és még kutyusaink is szeretik. Ismeretségi körünkben is tapasztaltuk, hogy sokan járnak hasonló cipőben mint mi, ezért elhatároztuk, hogy saját webáruházat nyitunk

DogThings

DogThings

Ez az oldal azoknak a Gazdiknak szól, akik nem egyszerűen kutyát tartanak, hanem kedvencként szeretik Őt, és a legjobbat kívánják neki. Miért éppen a DogThings? -Mert, nálunk minden termék saját -vagy más Gazdi- tapasztalata alapján készül. -Mert itt gazdik mondhatják el a kutyájukkal kapcsolatos problémát, amire igyekszem megoldást találni bármilyen felszerelésről legyen szó. -Mert itt akár egyedi kutyafelszerelést vehetsz, kérheted személyre szabottan a te, illetve a kutyád ízlése alapján! -Mert a felszerelés kialakításakor egyaránt fontos a kutya, és a gazdi igényeinek figyelembe vétele. Ők már ismerik a termékeinket, és az azok nyújtotta előnyöket:

PanziPet

PanziPet

Kedves érdeklődő! Az oldalt a Panzi-Pet díszállatfelszerelési cikk nagykereskedés üzemelteti. Célunk a fogyasztó tájékoztatása és minél jobb ellátása a kiskereskedőkön keresztül. Kérjük kérdéseivel forduljon hozzánk vagy a legközelebbi díszállat kereskedőhöz, kattintson az Üzletek melyeket ajánlunk linkünkre.

Petfashion Hungary

Petfashion Hungary

Kiskereskedelmi partnerek csatlakozását várjuk egyedi dizájnnal rendelkező kutya-, macska és rágcsáló felszerelések,nyakörvek, hámok és pórázok egyéb kiegészítők Országos értékesítéséhez. Petfashion-Hungary (Málovics és Tsa.Kft.) a Magyarországi forgalmazó. Egyedi kinézetű kutya- és macska felszereléseket, amik boltjának vagy web áruházának díszei lesznek. Kutya nyakörveket, hámokat és pórázokat talál nálunk nylonból, zsinegből és többféle bőrből. A színek és méretek nagy választékát találja nálunk, egyediséget kölcsönöznek a szegecsek, kristályok, fém figurák, a nyomott minták. Külön kiemelendő az agarak részére készült nyakörvek, de a York-iknak, buldogoknak, és minden fajtának megfelelő trend megtalálható.

Tuti menü