Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás boltok képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Kutyás boltok - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Kutyás boltok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bende kutyasport

Bende kutyasport

A Bende Cég a kutyaoktatáshoz és kutyasporthoz szükséges felszerelések és eszközök gyártására specializálta magát. A folyamatosan bővülő termékkínálatunk egyre szélesebb skálája segíti a szolgálati kutyavezetők munkáját és a magán kutyatulajdonosok igényeit. A termékek és eszközök kialakításában és fejlesztésében a nemzetközi bende-partner hálózat segít a teszteléssel és kontrollal. A Bende Cég nagyon nagy hangsúlyt fektet a folyamatosan változó és bővülő igények kiszolgálására. Fontos számunkra a legmagasabb technológia alkalmazása, így a bende emblémával ellátott termékek mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg. Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

Royal Dog

Royal Dog

160 m2-es üzlethelységünket 2007. augusztus 13.-án nyitottuk meg Komáromban a Zimná utcában. Kisállatok és tartásukkal kapcsolatos termékek széles választékával, valamint szaktanácsadással várjuk kedves vevőinket hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig és szombaton 8-tól 12 óráig. Üzletünkben 8000 liternyi akvárium tekinthető meg, 250-300 fajta akváriumi hallal, tavi halakkal és 22 fajta vizi teknőssel. Ezenkívül tartunk hörcsögöket, törpenyulakat, tengeri malacokat, fehér egereket és megrendelésre szállítani tudunk még jónéhány kisállatfajt, akár terráriumi éllőlényeket is.

Svábhegyi kutyaszalon

Svábhegyi kutyaszalon

Kutyakozmetikánk Budán a 12. kerültben a Svábhegyen található! Térkép » A kellemes, elegáns környezet gondoskodik minden kiskedvencről és gazdiról. Bátorítunk minden kedves gazdit, hogy látogasson el kutyakozmetikánkba, ahol különös figyelmet fordítottunk a kutyakozmetika tervezése során arra, hogy a lehető legkevesebb testi és lelki feszültséget okozzuk a kutyusoknak és cicáknak. A Svábhegyi kutyakozmetika magas színvonalú mind kialakításában mind felszereltségét illetően. (Ilyen például a légkondicionált kutyakozmetikaműhely, mely a nagy melegben is csökkenti a kellemetlen közérzetet, vagy a hidraulikus asztal, mely a nagytestű és idős kutyák részére megkönnyíti a le és felszállást. Fürdetőnk is szintén hasonló figyelemmel lett kialakítva, mely csökkenti a nagytestű és idős kutyusok részére a testi és lelki megpróbáltatást.)

Tappancs

Tappancs

Üzletünket Tappancs Állateledel és Felszerelés Szaküzlet néven 2007. június 1-én nyitottuk. Kutyatartóként felismertük, hogy Pápán és környékén igény van egy igényesen kialakított, széles választékkal rendelkező üzletre. Az elhatározásból a fenti időpontra született meg a döntés is, így megnyitottuk az üzletet. A kezdeti nehézségek után talán már mára teljesen beletanultunk, így mindenkit tejes körűen ki tudunk szolgálni, legyen az macska-, kutya- vagy bármilyen kisállattartó. Minden üzletünkbe látogató vevőnek próbáljuk elmondani az egészséges kutya- és macskatáplálás alapvető ismereteit. Ehhez hozzátartozik, hogy nem támogatjuk a médiában olyan nagyon reklámozott sok színezéket és mesterséges anyagot tartalmazó, általunk csak színes tápoknak nevezett termékeket, így ezeket nem is árusítjuk. Ehelyett elmagyarázzuk az átlag gazda számára ismeretlen tápok előnyeit és hátrányait. Továbbá elmondjuk, hogy milyen korú, méretű, ivarú egyeddel milyen eledelt etessen. (ehhez ajánlanánk egy további olvasmányt, amit az oldal alján találhatnak meg) Üzletünk egy éves működés után díszhalakkal is bővült, így azóta az akvaristák igényeit is teljes körűen ki tudjuk elégíteni. 2009-ben újra bővítésre szántuk el magunkat, így mára már az alapvető díszmadár és rágcsáló fajokat is kínáljuk vevőinknek. Filozófiánkhoz hozzátartozik a felelős kutyatartás és a kutyával való kulturált együttélés n

Vet-Profil

Vet-Profil

A VetProfil Kft-t 1995-ben alapítottuk az ország Észak-nyugati határán található Komáromban. A kezdetekben magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatássokkal és állategészségügyi termékek forgalmazásával foglalkoztunk. Az eltelt évek során lehetőségünk nyílt két világszerte ismert termékcsoport hazai képviseletére mely nagyban megváltoztatta fő tevékenységünket, mert ezt követően a két márka magas színvonalú forgalmazása vált hangsúlyossá vállakozásunk mindennapjaiban. Kizárólagos forgalmazói lettünk a Flatazor kutya és macskaleledelknek valamint a Rogz felszereléseknek. Természetesen mindezek ellenére Állategészségügyi Központunkban napjainkban is jól felszerelt állatorvosi rendelőnkkel kiváló szakorvosokkal várjuk az állatartók széles táborát.

Hirdetés
Zöld Leguán

Zöld Leguán

1990-ben nyitottuk meg díszállat kereskedésünket. Kezdetben a saját tenyésztésű díszhalainkat forgalmaztuk. Az elkövetkező évek során folyamatosan fejlesztettük üzletünket. Majd kutya-macska eledelekkel és felszerelésekkel bővítettünk. A száraztápok után fagyasztott húsokat is kezdtünk árusítani. Már akkor is törekedtünk a minél nagyobb választék elérésére. Célunk a vásárlóink minél teljesebb kiszolgálása. Mindig ragaszkodtunk a jó minőséghez,valamint fontos számunkra a vásárlóink elégedettsége. Folyamatosan fejlesztettük szakmai tudásunkat, a kisállatok tartással kapcsolatban. Ebben sokat segített a több mint egy évtizedes tenyésztési tapasztalatunk. Majd az EUKANUBA tápok forgalmazását kezdtük meg a megyében. 1995 tavaszán megkezdtük nagykereskedelmi tevékenységünket. Fagyasztott húsokat, száraztápokat,majd pedig felszereléseket is árusítottunk. ACANA kutyatápok kiskereskedelmi, majd nagykereskedelmi forgalmazását kezdtük meg. 2007.évtől a ROYAL CANIN tápok kis és nagykereskedelmi forgalmazását kezdjük meg.

Tuti menü