Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyacipők képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Kutyacipők - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Kutyacipők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kutacipő 2

Kutacipő 2

Petnet állati webáruház, nem csak kutyáknak. A PETNET webáruház ötlete 2006-ban született meg fejemben: Független, magyar tulajdonú 'garázscégben' gondolkodtam. Gyakorlati állattartó és állattenyésztőként, -informatikus háttérrel- nem tűnt künnyű feladatnak, de kivitelezhetetlen vállalkozásnak sem. Tudtam mit akarok: Az egyértelmű célom az volt, hogy a számtalan átláthatatlan és karbantartás nélküli webáruház mellett létrehozzam az egyetlen igazi kényelmet biztosító és már megjelenésében, de szolgáltatásaiban is minőségi webáruházat. Így nyerjük el az internetező hobbiállattartók bizalmát. Tudtam, hogy ez egy hosszú munka lesz, ezért 2006-os év az áruház szoftveres megtervezésére ment el. Majd 2007-ben megkezdődött szoftveres fejlesztés is, valamint a termékbemutatásokhoz nélkülözhetetlen fényképezés (a PETNET webáruházban található fotók közel 85%-a saját termékfotósátrunkban készült), retusálás, a pontos és informatív termékadatlapok elkészítése. 2007 decemberében jutottunk el abba az állapotba, hogy a magam számára állított magas minőségi elvárásokat teljesíteni tudtuk és így mindenki számára elérhetővé tettem a PETNET webáruházat. A 2008 januári megnyitásunk óta a legfontosabb számunkra a vásárlóink megelégedettsége, így nem teszünk vállalhatatlan ígéreteket és nem magyarázkodunk. Az Önök legnagyobb megelégedésére általában a megrendelést követő 48 órán belül elküldjük Ön

Kutyacipők

Kutyacipők

Pawz - Bio cipő az egyetlen eldobható és az újrahasználható, vízálló bakancs kutyák részére, mely komoly védelmet nyújt egész évben kedvencünk mancsának. Trixie Walker Active kutyacipő Kényelmes és egyben tartós, strapabíró kutyacipő.

Luludog

Luludog

Néhány évvel ezelőtt kezdtük el kiegészítőkkel kényeztetni kedvenceinket, és kiderült, hogy a kutyák igen is igénylik, hogy a szerető gazdik minőségi, igényes dolgokkal halmozzák el őket, ezért kezdtük forgalmazni azokat a termékeket, amik a világ összes kozmopolita kutyáját megillet. Kutyaszeretetünkből adódóan nagyon szívesen fogadjuk akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdéseket is, hiszen a saját és elégedett vásárlóink tapasztalatait szívesen megosztjuk azokkal, akiknek szintén a kutya legjobb barátja.

Petissimo

Petissimo

Pawz - Bio cipő az egyetlen eldobható és az újrahasználható, vízálló bakancs kutyák részére, mely komoly védelmet nyújt egész évben kedvencünk mancsának. Egyszerűen ráadhatod kedvencedre és egy pillanat alatt sátáltatás után leveheted. Csak tőled függ, hogy eldobog haszánlat után vagy újra hasznositod.

Tuti menü