Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékok képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Játékok - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Játékok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dog Toy uk

Dog Toy uk

Kedvenceinket lephetjük meg ebből az igényes ANGOL web áruházból. Ha nem csak az ár de a minőség is fontos akkor érdemes itt körül néznünk mert sok olyan játék kapható aminek kedvencünk örülne és ehhez nem kell feltétlenül karácsonynak lennie.

Dog Toys

Dog Toys

Ki mondta, hogy egy kutya csak labdázni tud? Ha körbenézünk itt ebben a gazdag választékkal rendelkező webáruházban akár jópofa és igényes kutyajátékokat rendelhetünk magunknak. Akár fogkő leszedő dental termékek mellé a szokásos plüss játékokat is. Érdemes körbenézni.

Kong

Kong

A vállalatot egy kutya ejtette az ölünkbe. A KONG Classic 1976-ban került először a boltokba, azonban a játékot valójában egy Fritz névre hallgató német juhászkutya fedezte fel. Igen, szó szerint így történt - az anyag és a forma ötletét leszedte egy régi autóról, majd beleejtette a vállalat alapítójának ölébe. A KONG játékokat azóta az általunk szabadalmaztatott, háziállatbarát, rágásra alkalmas gumiból készítjük. A kutyák imádják a KONG játékokat. A pattogásuk rabul ejti a kutyák figyelmét és játékra hívja őket. A rágásuk kellemes, megnyugtató érzetet kelt a szájukban, és természetesen az anyaguk kivételes tartósságot garantál. A gazdik szintén szeretik a KONG játékokat, mivel kitömhetik csemegékkel, dobálhatják, kint hagyhatják a kertben - a KONG játékok újra meg újra visszatérnek további csemegékért.

Oh my dog supplies

Oh my dog supplies

Ha nem csak a megszokott labdát szeretnénk kedvencünknek megvenni, akkor itt a lehetőség hogy külföldről filléres tételként hozzájussunk megfelelő játékokhoz. Korrekt anyagösszetétel, le nem harapható apró részek, plüss anyaghasználat.

Tuti menü