Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hordozók képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Hordozók - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Hordozók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Blöki és cicus állateledel és felszerelés bolt

Blöki és cicus állateledel és felszerelés bolt

Ha van embertársa, akkor is szeret maga mellett tudni egy olyan társat is, aki csak az Övé, csak neki fogad szót, akiről gondoskodhat. A családunkban van kutya (Berni pásztor), van hal (aranyhalak), van hörcsög (öten vannak), van hullámos papagáj (Ő a Panni), vannak teknőcök, a cicánk sajnos már nem él. A tágabb családban kutyatenyésztő is akad (Westi, német dog). No! Szóval szeretjük az állatokat. Ez az állatszeretet adta az ötletet, hogy segítsünk a hozzánk hasonlóknak kedvenceik ellátásában.

DogThings

DogThings

A jó idő beköszöntével bizony a kutyánkkal töltött idő is növekszik, és persze ennek nem csak kedevenceink örülnek. A nyár az igazi nagy kirándulások, piknikezések, nyaralások időszaka, miért hagynánk hát ebből ki a család kedvencét? Minden gazdi tudja azonban, hogy a közlekedés sok esetben problémás lehet kutyával. Tovább fejlesztettük tehát a Bed&ag fazont, így született meg a Bed&ag Summer, amellyel nyáron sem okoz gondot a kutya szállítása. Érdekessége, hogy kétoldalt szellöző résszel van ellátva, a kutyának így utazás közben sem lesz melege. Teljesen szétcipzárazható, így átalakul egy puha szivacs fekhellyé, amint megérkeztek kiterítheted a saját pokrócod mellé. Természetesen ellátuk karabinerrel is, bele tudod kötni is a kutyát, összecsukva pedig nem tud belőle kiugrani, mert védi a háló kétoldalt. Mérete 40cmx22cm, magassága 26 cm, max 6kg-os kutyának! Természetesen különböző stílusú táskákat szeretnénk megjelenteni, hasonló kivitelezésben.

Flexi póráz

Flexi póráz

A német gyártó több mint 90 éves tapasztalattal gyártja egyre profibb pórázait, melyek minden kutyatulajdonos igényeit kielégítik. Legyen szó egy egyszerű sétáról a parkban vagy akár a komolyabb túrázásról ez a próáz az amiben nem fogunk csalódni. Egyszerűen a legjobb.

Kedvenc centrum

Kedvenc centrum

Pet shopunkban megtalál mindent, amire kedvencének szüksége lehet. Pórázok, nyakörvek, szájkosarak, hámok, szállítóboxok, fekhelyek, párnák, professzionális samponok, vitaminok, tálak, kefék, kullancs-csipeszek, táblák, prémium tápok, jutalomfalatok, helyhezszoktató csepp és kendő, tüzelőbugyi, kant távoltartó spray, játékok, apportok, almok, alomtálcák, kutyaruhák, forgács, rágcsáló, madár, haleleség. Haszonállattartók takarmánykiegészítők, nyalósók, vitaminok, légy-ellenes szerek közül választhatnak

Tuti menü