Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Higiénia képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Higiénia - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Higiénia
Keresés
Találatok száma - 9 db
Catandogs kullancsriasztó medál

Catandogs kullancsriasztó medál

CatanDog's kullancs- és bolhariasztó medál, melynek hatékonyságát laboratóriumi tesztek és tanulmányok igazolják. A CatanDog's® antiparazita medál a jelenleg kapható legbiztonságosabb és leghosszabb hatóidővel rendelkező termék. A CatanDog's® medál egyedülállóan hosszú, 2 éves hatóideje alatt folyamatosan távol tartja a kullancsokat és bolhákat. Megakadályozza és megszünteti az élősködők megtelepedését a kutyákon és macskákon. Vegyi anyag mentes kullancs és bolha riasztó medál. A medálról 1998-ban a FALBALAMENDI cég megbízásából Professzor Jose Alberto Rodriquez Rodriquez a madridi Állatorvosi Egyetem Állat Patológiai és Állategészségügyi Osztályának vezetője kutatásokat végzett a CatanDog's® antiparazita medál hatékonyságának tekintetében.

FK-Farm

FK-Farm

Az FK-FARM Webáruház üzemeltetője, az FK-FARM Kft. a hatályos rendeletek és jogszabályok betartásával végzi kereskedelmi tevékenységét. A Webáruház 0-24h-ig (non-stop) nyitva áll az internetes vevők előtt, a rendeléseket automatikusan fogadja a nap 24 órájában! Rendelést rögzíti a rendszer, és arról automatikus visszaigazoló e-mailt küld. A rendelések feldolgozása, az ügyfélszolgálat nyitvatartása közben történik, hétköznap 8-16 óráig.

Greenfields Care

Greenfields Care

Több mint 12 éve gyártják termékeiket melyek között megtalálhatók a napi fürdetéshez szükséges samponok balzsamok ápolószerek. Ezek között kiemelkedő a napi használatra szánt szőr karbantartó termék is.

Happy Tails

Happy Tails

Bőrbetegség elleni szerek forgalmazása, gyógysamponok gyógykozemtikumok, gyógyászati termékek kutyák részére, nyak gallérok egyéb műtét utáni termékek széles választéka. Fültiszitó anyagok allergenizáló anyagok ellenszéruma.

Kutyapatyolat

Kutyapatyolat

Vass Nicolett vagyok, OKJ-s végzettségű kutyakozmetikus és születésem óta nagy rajongója a kutyáknak. Kicsiknek, nagyoknak, világos és sötét szőrűeknek, s a köztük lévő összes színárnyalatnak, hosszú-, rövid- és félhosszú szőrűeknek, szőrtelennek, idősnek és fiatalnak. Egyszóval a világ minden kutyájának. Szeretettel várom a szépülni vágyó kutyusokat igényesen kialakított kozmetikámban, ahol minden kis vendég szakszerű, szeretetteljes ellátásban részesül.

Kutyasampon online eladása

Kutyasampon online eladása

A kínálatunkból: bőrnyugtató-, dezodoráló-, könnycseppmentes-, kiöblíthető- és kiöblítést nem igénylő kutyasampon, gubancolódást gátló spray, krémbalzsam göndör és hosszú bundához, sampon száraz és érzékeny bőrre, kondicionáló krémbalzsam. Az összes PetHeadTM formula pH semleges és nem tartalmaz parabent, petroleumszármazékokat szulfátot vagy DEA-t.

Kutyaszőr takarítás-Vorwerk

Kutyaszőr takarítás-Vorwerk

A Vorwerk Kobold termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Quality Direct Kft. Cégünk 2002-ben alakult, növekedése és ezzel a Vorwerk Kobold termékek magyarországi piachódítása 6 éve töretlen. Büszkék vagyunk arra, hogy mind több hazai háztartásban és intézményben takarítanak a világ minden pontján a minőség szimbólumaként is megjelenő Vorwerk Kobold készülékekkel.

NetVet

NetVet

Állategészségügyi szolgáltató tevékenységünk közel 40 évre tekint vissza. A kezdet állami keretek között működő állatkórházi tevékenység volt, amely folyamatosan alakult át az évek során különböző vállalkozási formákon keresztül a mai rendelőintézetté. A folyamatos fejlődés személyi hátterét az alapítók elkötelezettségén túl az állatorvosi pályát választó gyerekeink és azok ugyancsak állatorvos párjai biztosították. A NET VET Kft. mint vállalkozási forma ma már több, mint tíz évre tekint vissza és ez alatt összesen öt, a családunkból származó állatorvos dolgozója lett.

Tiszta kutyamancsok sétáltatás után is

Tiszta kutyamancsok sétáltatás után is

Koszos mancsok a lakásban? Sétáltatás után mindent összekoszol a kutya? Nehezen hagyja letörölni a lábát? A Pawcare mancstisztító megkönnyíti a Gazdik életét. Elegendő egy-két másodpercre a kutyus tappancsát a speciális zselés felületre helyezni és az magába zárja a szennyeződéseket. Eltávolítja a koszt, port, szőrt, és az ezekben található kórokozókat is. Kutyája nem fog tiltakozni, hiszen ez kellemes érzés. A speciális anyag ápolja is a mancsokat, a száraz, töredezett, koszos mancsok ápolttá, puhává, tisztává válnak.

Tuti menü