Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eledelek, tápok képes leírás - Kutyafelszerelés.tlap.hu
részletek »

Eledelek, tápok - Kutyafelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafelszereles.tlap.hu » Eledelek, tápok
Keresés
Találatok száma - 16 db
Acana

Acana

A minőség negyed évszázada A Champion Petfoods küldetése tiszta és világos: biológiai szükségleteknek megfelelő terméket gyártunk friss kanadai élelmiszerekből. Szemben a multinacionális vagy marketingvállalatokkal, akik nem a valódi termékfejlesztésre, hanem döntően az értékesítésre koncentrálnak, a Champion Petfoods speciális eledelek gyártójaként a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada. A 'biológiai szükségleteknek megfelelő' koncepció a szárazeledelek egy új kategóriáját képviseli, azaz úgy kell táplálni kedvenceinket, ami megfelel az anatómiai felépítésüknek és az újrafelfedezett, természetes étrendnek. Az általunk használt összetevők is teljesen eltérőek. Mi nem használunk árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACANA alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.

Bewital

Bewital

Német gyártású kutyatáp A fehérje forrás 85%-ban állati fehérjék (75% baromfihús, 10% hal), 15%-ban pedig növényi fehérjék alkotják. Garantáltan nem kerül az eledelbe: szója, búza, kukorica, mesterséges színező-, íz- és tartósító anyag, genetikailag módosított anyag, tejtermék. A BELCANDO szuper prémium kutyaeledelek kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek!

Bodri-mirmur állateledel és felszerelés

Bodri-mirmur állateledel és felszerelés

A legolcsóbb állateledel és felszerelés webáruház.Nézzen be hozzánk nem bánja meg!Rendszeres akciók várnak.Kapható termékek:Royal canin,hill's.Eukanuba,bewi dog,bewi cat,leonardo,bozita.belcando,trixi,flexi,kiltix,acana,kutya,macska,kutyatáp,macskatáp

Calibra

Calibra

A keleteurópai blokkban is készitenek kutyatápokat. Ime egy régi szereplő tőlünk nem messze. A Calibra hipoallergén tápokat gyárt főleg minden kutyás részére, betartva a HACCP előirási szabványokat, ezen felül ISO 9001 minősítéssel is rendelkezik.

Cesar

Cesar

The relationships we share with our dogs are special. That's why, at Cesar, we carefully prepare wonderfully delicious recipes that give dogs everything they need to feel loved and stay healthy. It's our way of helping you show them just how much you care.

Eukanuba

Eukanuba

Egy különleges társ kiváló táplálást érdemel A Eukanubál hisszük azt, hogy a kutyák különlegesek, rendkívüli érzékszervek birtokában vannak és fizikai teljesítőképességük is messze felülmúlja az emberét. A kutya szaglása például sokkal érzékenyebb, mint a miénk, a hallását tekintve sokkal magasabb és alacsonyabb frekvenciákat is észlel, mint amilyeneket mi valaha megkülönböztethetünk. Fizikailag, szív- és érrendszere lehetővé teszi kivételes futó sebességét és fantasztikus kitartását. Ahhoz, hogy ezeket a fenomenális tulajdonságokat fenntarthassák, nem meglepő, hogy a kutyák alapvető táplálását jelentősen meg kell különböztetnünk az emberétől. A Eukanuba több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyák táplálásának területén, amelyet a Eukanuba Vital Health System 6 elemére dolgozott ki. A Eukanuba Vital Health System állati eredetű fehérjéken valamint klinikailag igazoltan jótékony hatású összetevőkön alapul, amelyek segítik a kutyát a legjobb formába hozni.

Fish4Dogs

Fish4Dogs

Ki mondta, hogy a kutyák nem szeretik a halat. Ha tehetnék napjában többszöt is azt ennének. Az angliai gyártóüzem az egyik legkiválóbb halas tápot készíti európában. Minőségi követleményeik mellett minden részét a halnak hasznosítják. A lazacból készült habőrből például rágókát készítenek.

Gheda

Gheda

Gheda Mangimi Srl, with registered office in Ostiglia (Mantua), began its business in Italy in 1920 as a pasta factory, in 1975 it became a feedstuff factory specialized in pasta products, finally, at the end of 90's, Gheda became a leading Company in Europe regarding pasta products for dogs and zootechnical use (Complementary and simple feedstuff: natural pasta - precooked pasta - precooked pasta with milk - precooked pasta with vegetables - precooked pasta with eggs - precooked pasta with fish). Moreover, our Company created the guidelines related to extruded food for cats and dogs in order to become a leading Company in this market segment, too (Complete feedstuff: meat croquettes - fish cakes - croquettes with vegetables and corn). Since the beginning of its presence in the market, Gheda Mangimi exalted the properties of the most famous Italian dish: pasta, aimed at achieving the highest quality of the product, by treasuring its experiences gained in the past and modernizing its manufacturing equipment, as well. Gheda Mangimi always aimed at spreading a 'Mediterranean' food model and also at achieving a leading role for pasta in non-traditional areas.

Happy Dog

Happy Dog

Egyedülálló történet a minőségről és bizalomról Egészen 1776-ig nyúlnak vissza az Interquell bajor családi vállalkozás gyökerei. Az egész egy gabonamalommal kezdődött a 18. században a Singold melletti Wehringenben. Majd jöttek az 1950-es évek és az úttörő újítás: Egy új technológia és megfelelő gépek kifejlesztésével sikerült olyan gabonapelyhet előállítani, amely szárított hússal összekeverve az első száraz kutyatáp lett! Receptúráinkat, összetevőinket és adalékainkat az évek alatt mindig a tudomány legfrissebb állása szerint finomítottuk. És végül az elmúlt tíz évben az átlagon felüli növekedésnek köszönhetően a Happy Dog a németországi állatkereskedésekben a kutya-száraztápok között a tisztes 2. helyet vívta ki magának. De ez még nem minden! A Happy Dog termékek Wehringenből az egész világra eljutottak. Így a Happy Dog azóta nemcsak Németországban, hanem egész Európában, Kelet-Európa legnagyobb részén és egyes ázsiai, afrikai és dél-amerikai országokban is kapható. Természetesen minden termék a bajor gyárban, Wehringenben készül.

Hirdetés
Hill's

Hill's

A cég megalapítását egy vakvezető kutya inspirálta. Dr. Mark L. Morris, Sr. elmélete 1939-ben állatorvosi területen korát meghaladó volt. Elmélete szerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal. Elméletének bizonyítására lehetőség nyílt, mikor egy Morris Frank nevű vak fiatalember arra kérte, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy megmentse a fiatalember Bubby nevű vese elégtelenségben szenvedő vakvezető kutyáját. Dr Morris erőfeszítéseinek eredménye az a receptúra lett, amely az első Hill's Prescription Diet termékké és a világ első vesebeteg kutyáknak kifejlesztett gyógytápjává vált. Hamarosan megalapult a Hill's Pet Nutrition és ezzel együtt egy új iparág a Kisállat eledelgyártás is létrejött. Dr. Morris elkötelezettsége Morris és Buddy iránt adta az inspirációt és vállalatunk küldetésévé vált: meghosszabbítani és gazdagítani a gazdi és kedvence közti különleges kapcsolatot. Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy továbbvigye azt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Mi nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártjuk, hanem különbséget teszünk kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért.

Kutyaeledel kiválasztása

Kutyaeledel kiválasztása

Milyen tápanyagokra van szüksége egy egészséges kutyának? Mi a kutya számára az ideális étrend, amelyben kiegyensúlyozottan szerepelnek az egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagok? A kutya számára az az ideális étrend, amelyben kiegyensúlyozottan és megfelelő arányban szerepelnek a fehérjék, a szénhidrátok, a zsírok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok. Amennyiben az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az elhízást, fogyást, betegségeket és más egészségügyi problémákat okoz. Cikkünkből megtudhatod, hogy mi a helyes és szükséges az egészséges kutyaléthez.

Missing Link táplálékkiegészítő kutyáknak

Missing Link táplálékkiegészítő kutyáknak

Vajon mi a titkuk azoknak a tenyésztőknek, akik kutyái egészségtől kicsattanóak és a versenyeken mindig a sikeres kennel tulajdonosok között vannak? Szeretnéd, ha mindenki irigykedve kérdezné, neked mi a titkod? A megoldás a Missing Link prémium minőségű komplex táplálék-kiegészítő. A Missing Link egyszerűvé teszi a megfelelő táplálást, és biztosíthatja sikereit a versenyeken. A Missing Linkkel biztosíthatod kedvencednek az egészséges bőrt, a kopásálló ízületeket, a remek izomkondíciót, a tökéletes emésztést, a betegségnek ellenálló szervezetet, a nagyfokú regenerációs képességet, a folyamatos, kiemelkedő teljesítményt, a kiváló termékenységet.

Tuti menü